170 corredors en la II Milla d’Àreu

11 June, 2015

Notícies

Presentació Milla Vertical d'Àreu 2015La II Milla Vertical d’Àreu, va ser presentada a la Diputació de Lleida,reunirà dissabte uns 170 corredors, uns 120 d’adults i 50 de nenes en les carreres infantils. Els organitzadors l’Ajuntament d’Àlis i l’EMD d’Àreu, amb la col·laboració de l’AE Pallars, l’entitat Matxicots de Rialp i el Club Excursionista Vallferrera, pretenen que es consolidi la cursa i que en les properes edicions creixerà.
Jordi Escolà, responsable de l’organització i serà el pròxim alclade de l’EMD d’Àreu, comenta que “mantindrem l’essència del que era la Cuia el Sol i assummin l’organització i la idea és que la la gent es quedi més temps a Àreu”. “Per això pensem a organitzar una fira de muntanya i començar des de divendres les activitats. De fet aquest any ja comptem que són dos dies, el 13 i 14, perquè diumenge farem una xocolatada i l’entrega de premis.”
La prova sortirà de la plaça del poble a la posta de sol (18:30h) i desprès de 4.600 metres de recorregut els atletes, hauran de coronar els 2.905 metres del Monteixo, abans de veure’s atrapats per l’ombra qye deixa elmsol al pondre’s, com dicta la tradició. Hi haurà diverses categories i distàncies, així com la minimilla infantil.
El pressupost s’ha reduït respecte a quan es deia la Cuita el Sol, al passar d’uns 30.000 euros a uns 5.000.

Comentaris tancats